Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Jos tilavuokrauksesi tarkoitus on kaupallinen toiminta, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin Metropolian kiinteistöpalveluille. Kaikkia Esim. kaikkia ATK-tiloja ei voida lisenssisyistä vuokrata kaupalliseen toimintaan.

...

Tiloihin ja niiden laitteistoon voit perehtyä Tilat varusteineen ja ohjelmistoineen sivun kautta. Yleisimmistä tiloista löytyy videotykki ja esitys-pc, sekä mahdollisuus liittää oma tietokone videotykkiin.

...

Ulkopuoliset käyttävät tietokoneita Vierailijatunnuksella, sen saat Metropolian yhteyshenkilöltäsi tai kiinteistön vahtimestarilta. Lisätietoa käyttäjätunnuksista.

Langattoman verkon käyttö

...

Tilavaraukseen tai tiloihin liittyvissä asioissa, ota yhteys Metropolian kiinteistöpalveluihin tai Metropolian yhteyshenkilöösi.

Teknisissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä käyttäjätukeen. Huomioithan, että ulkopuolisille perustukeen kuuluu vain laiterikkojen korjaaminen ja neuvonta. Teknisen tuen tarjoamisesta ulkopuolisille laskutamme tämän hinnaston mukaan.

...

Auditorioista löytyy laitteisto tapahtuman lähettämiseksi verkkoon auditorion työasemaa hyödyntämällä. Huomioithan, että lisenssisyistä sinulla tulee olla käytettävissä oma web-pohjainen videoneuvottelusovellus (Skype, Adobe Connect). Kaupalliseen toimintaan ei voida lisenssisyistä käyttää Metropolian videoneuvottelusovelluksiaLisenssisyistä Metropolian videoneuvottelusovelluksia ei voi käyttää kaupalliseen toimintaan. Ulkopuolisen lähetyslaitteiston kytkeminen auditorioihin on useimmiten myös mahdollista. Lisätietoa saat tekemällä palvelupyynnön hyvissä ajoin käyttätukeen.

...