Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Jos tilavuokrauksesi tarkoitus on kaupallinen toiminta, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin Metropolian kiinteistöpalveluille. Esim. kaikkia ATK-tiloja ei voida lisenssisyistä vuokrata vuokraajan omaan kaupalliseen toimintaan.

Tilat

Tiloihin ja niiden laitteistoon voit perehtyä Tilat varusteineen ja ohjelmistoineen sivun kautta. Yleisimmistä tiloista löytyy videotykki ja esitys-pc, sekä mahdollisuus liittää oma tietokone videotykkiin. Muita mahdollisia erikoislaite tarpeita tulee tiedustella vuokraajalta.

Työasemien käyttö

Ulkopuoliset käyttävät tietokoneita Vierailijatunnuksella, sen saat Metropolian yhteyshenkilöltäsi tai kiinteistön vahtimestarilta. Lisätietoa käyttäjätunnuksista.

...

Auditorioista löytyy laitteisto tapahtuman lähettämiseksi verkkoon auditorion työasemaa hyödyntämällä. Huomioithan, että sinulla tulee olla käytettävissä oma web-pohjainen videoneuvottelusovellus (Skype, Adobe Connect). Lisenssisyistä Metropolian videoneuvottelusovelluksia ei voi käyttää kaupalliseen toimintaan. Ulkopuolisen lähetyslaitteiston kytkeminen auditorioihin on useimmiten mahdollista. Lisätietoa saat tekemällä palvelupyynnön hyvissä ajoin käyttätukeen käyttäjätukeen.

Itsepalveluauditorio

Käyttösäännöt ja tietoturva

...