Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Lukkarikoneen lähettämät merkinnät voi poistaa Outlookista hakemalla merkinnät Outlookin omalla haulla ja sen jälkeen valitsemalla ja poistamalla halutut merkinnät:

  1. Avaa Outlook-työpöytäsovellus ja mene kalenterinäkymäänVaihda kalenterinälkymä listamuotoon View->Change view->Listsiirry kalenterinäkymään
  2. Hae Lukkarikoneen lähettämät merkinnät laittamalla Outlookin yläreunasta löytyvään hakukenttään "Tämä on Metropolian lukkarikoneen (lukkarit.metropolia.fi) lähettämä viesti.", jätä . Jätä hakutekstiin lainausmerkit, jotta Outlook etsii merkinnät koko lauseella.
  3. Valitse kaikki poistettavat merkinnät ja poista neVaihda näkymä takaisin kalenterimuotoon View->Change view->Calendar. Voit valita useamman merkinnän yhtä aikaa CTRL-näppäin pohjassa, kaikki kerralla painamalla CTRL+A tai usean peräkkäisen pitämällä SHIFT+CTRL-näppäimet pohjassa.

Valitettavasti edellä neuvottu usean kalenterimerkinnän poisto kerralla onnistuu vain Outlook-sovelluksessa tietokoneella. Outlookin selainversiossa (Outlook Web Access) on mahdollista etsiä kalenterista merkintöjä, mutta jokainen niistä pitää poistaa yksitellen.


Lukkarikone user manual

Lukkarikoneen saavutettavuusseloste (toimittajan sivuilla)