Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Arvolipuista yleisesti

Kun lunastat arvolipukkeen, kannattaa se ottaa oitis käyttöön. PaperCut järjestelmässä arvo ts. saldo on sidottu käyttäjätunnukseen. Huom. Metropoliassa käytetty saldo ja HSL:n korteilla oleva saldo ovat kaksi eri asiaa.

Käyttäjän on huolehdittava opintojen päättyessä saldonsa hoitamisesta. Suositus on kaupata jäljelle jäänyt saldo esim. muille opiskelijoille. Metropolia ei hyvitä alle 10€ saldoja käyttäjälle takaisin. Mikäli kyse on suuremmasta saldosta, voidaan saldo palauttaa käyttäjälle takaisin. Tällöin saldosta vähennetään kolme euroa käsittelymaksuja.

Arvon siirtäminen (myynti)

Arvon lataaminen

1.    Osta kirjastosta arvolipuke, joka sisältää koodin. Arvolipukkeiden hinnat näet hinnastosta.

...

5.    Valitse sivun vasemmasta reunasta ”Redeem Card”

6.    Syötä kirjastosta ostamassasi arvolipukkeessa näkyvä koodi ”Card number” -kenttään ja klikkaa harmaata ”Redeem Card” -painiketta.
HUOM: Jos laite ilmoittaa, että koodi on jo aktivoitu/käytössä, tarkista kohdan 8 mukaan “Summary”. Arvo voi olla jo lataantunut sinulle.

7.    Kun arvo on lisätty onnistuneesti käyttäjätunnuksellesi, ilmestyy ruudulle teksti: ”The value associated with this card has been successfully applied to your account.”.

8.    Valitse sivun vasemmasta reunasta “Summary” tarkistaaksesi arvosi. Arvo näkyy ruudun keskellä käyttäjätunnuksesi alapuolella.

9.    Muista kirjautua ulos valitsemalla ruudun vasemmasta reunasta ”Log out”.


Top-up cards for adding value