Metropolian opiskelijan käyttäjätunnus

  1. Hakija saa opiskelupaikan ja vastaanottaa sen
  2. Opiskelija saa käyttäjätunnuksen ja opiskelijaroolin (opiskelijanumeron) käyttäjätunnukselleen ilmoittauduttuaan läsnäolevaksi
  3. Opiskelijan tiedot siirtyvät automaattisesti Ammeeseen (käyttäjähallintoon)
  4. Opiskelija aktivoi käyttäjätunnuksen

Tunnuksen käyttöönotto ja aktivointi tehdään verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla osoitteessa http://amme.metropolia.fi/aktivoi

Jos verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta ei ole käytössä, tunnuslomakkeen voi noutaa Opintotoimistosta tai Helpdeskin Palvelupisteistä.

Henkilöllisyys tarkistetaan ennen lomakkeen luovuttamista.

Aktivointisalasana on voimassa 45 päivää.

Ohjeet uuden aktivointisalasanan saamiseksi ovat samat kuin unohtuneen salasanan tapauksessa.

 

Ottaessaan vastaan käyttöoikeudet opiskelija sitoutuu ammattikorkeakoulun käyttösääntöihin.

Oppilaitoksen tietokoneet, tietoverkko ja käyttäjätunnukset on tarkoitettu vain opiskelukäyttöön. Ohjelmien asentaminen ja hakemistorakenteiden tai asetusten muuttaminen oppilaitoksen laitteissa on kielletty. Mahdolliset opiskelijan paikalliselle työasemalle tekemät muutokset tai tallentamat tiedostot poistuvat noin kahden viikon kuluessa (profiili poistuu automaattisesti), tämän vuoksi omat tiedot tulee tallentaa verkkolevyille. Ylläpidolla on oikeus poistaa työasemiin tulleet ylimääräiset tiedostot.

Epäsiveellisen ja tekijänoikeuksia loukkaavan materiaalin jakaminen tai säilyttäminen oppilaitoksen koneilla sekä tietoliikenneverkkoja ja palvelimia kuormittavien ohjelmien käyttäminen on kielletty.

Opiskelija on vastuussa siitä, että omat käyttäjätunnukset ja salasanat ovat vain opiskelijan itsensä tiedossa. Muiden käyttäjien tunnusten käyttäminen on ehdottomasti kielletty.

Sähköisiin järjestelmiin liittyvissä ongelmatilanteissa opiskelija voi ottaa yhteyttä osoitteeseen https://hd.metropolia.fi.

Tunnuksen lukittuminen

Salasanan unohtuminen

Valmistuminen

 

Students