Arvolipuista yleisesti

PaperCut järjestelmässä arvo eli saldo on sidottu käyttäjätunnukseen. Huom. Metropoliassa käytössä oleva saldo ja HSL:n korteilla oleva saldo ovat kaksi eri asiaa.

Huom! Mikäli olet hankkinut erillisen kopiokortin Metropolian kirjastosta itsellesi, tulee ko. kopiokortti palauttaa Metropolian kirjastoon opintojen päättyessä.

Arvon lataaminen

Arvoa eli saldoa voi hankkia sähköisesti suomalaisten pankkien verkkopankkitunnusten avulla täällä. Mikäli käytettävissä ei ole verkkopankkitunnuksia, voi perinteisiä arvolippuja hankkia Metropolian kirjastoista, pois lukien Araliksen yhteiskirjasto.

Maksuvaihtoehdot

Arvon palauttaminen / myynti

Käyttäjän on huolehdittava opintojen päättyessä saldonsa hoitamisesta. Suositus on kaupata jäljelle jäänyt saldo esim. muille opiskelijoille.

Arvon siirtäminen (myynti)

Metropolia ei hyvitä alle 10€ saldoja käyttäjälle takaisin. Mikäli kyse on suuremmasta saldosta, voidaan saldo palauttaa. Tällöin saldosta vähennetään kolme euroa käsittelymaksuja.

Ongelmia maksujen kanssa

Ongelmatapauksissa suositellaan ensimmäiseksi selaimen välimuistin tyhjentämistä. Esim. sivuston antama "Disallowed Key Characters" -virhe ratkeaa välimuistin tyhjennyksellä.

Ohjeet välimuistin tyhjentämiseen löytyy täältä.

Mikäli välimuistin tyhjennys ei korjaa ongelmaa, tulee asiasta tehdä palvelupyyntö täällä.

Adding Value