Tälle sivulle on koottu tärkeimmät ohjeet ja tiedot, joita ulkopuolisen tilavaraajan tulee tietää Metropolian tilojen ATK-laitteiston käytöstä.

Tapahtuman järjestäminen

Tustustu tähän tapahtuman järjestäjän muistilistaan, jotta tapahtumasi onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Kaupallinen toiminta

Jos tilavuokrauksesi tarkoitus on kaupallinen toiminta, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin Metropolian kiinteistöpalveluille. Esim. kaikkia ATK-tiloja ei voida lisenssisyistä vuokrata kaupalliseen toimintaan.

Tilat

Tiloihin ja niiden laitteistoon voit perehtyä Tilat varusteineen ja ohjelmistoineen sivun kautta. Yleisimmistä tiloista löytyy videotykki ja esitys-pc, sekä mahdollisuus liittää oma tietokone videotykkiin.

Työasemien käyttö

Ulkopuoliset käyttävät tietokoneita Vierailijatunnuksella, sen saat Metropolian yhteyshenkilöltäsi tai kiinteistön vahtimestarilta. Lisätietoa käyttäjätunnuksista.

Langattoman verkon käyttö

Ulkopuoliset voivat käyttää langatonta verkkoa Vierailijatunnuksella, sen saat Metropolian yhteyshenkilöltäsi tai kiinteistön vahtimestarilta.

Ongelmatilanteet

Tilavaraukseen tai tiloihin liittyvissä asioissa, ota yhteys Metropolian kiinteistöpalveluihin tai Metropolian yhteyshenkilöösi.

Teknisissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä käyttäjätukeen. Huomioithan, että ulkopuolisille perustukeen kuuluu vain laiterikkojen korjaaminen ja neuvonta. Teknisen tuen tarjoamisesta ulkopuolisille laskutamme tämän hinnaston mukaan.

Tapahtuman lähetys verkkoon (Streamaus)

Auditorioista löytyy laitteisto tapahtuman lähettämiseksi verkkoon auditorion työasemaa hyödyntämällä. Huomioithan, että sinulla tulee olla käytettävissä oma web-pohjainen videoneuvottelusovellus (Skype, Adobe Connect). Lisenssisyistä Metropolian videoneuvottelusovelluksia ei voi käyttää kaupalliseen toimintaan. Ulkopuolisen lähetyslaitteiston kytkeminen auditorioihin on useimmiten mahdollista. Lisätietoa saat tekemällä palvelupyynnön hyvissä ajoin käyttätukeen.

Itsepalveluauditorio

Käyttösäännöt ja tietoturva

Tietojärjestelmin käyttösäännöt

Tietoturvaohje