Postilaatikon täyttyessä nopein tapa saada arkisto tai backup viesteistä nopeasti, on toimia seuraavasti

 

Laita Cached Exchange Mode- päälle, ellei se ole jo, ja aseta sen säädin tilaan "All" (suomeksi. "Kaikki"). Tällöin kaikki palvelimella olevat sähköpostiviestit kopioituvat paikalliselle koneelle, ja tulevat mukaan tulevaan varmuuskopioosi.

Ohjeet täällä:Offline-mode

Offline mail storage amount slider

 

Odota, että Outlookin alapalkissa lukee "All folders are up to date" - Tämän jälkeen voit luoda varmuuskopion seuraavilla ohjeilla:

 

File -> Open & Export

Export to file

Outlook datafile (.pst)

Valitse joko koko postilaatikko tai yksittäisiä kansioita joita haluat tallettaa

Valitse talletuskansio. Luotava kansio ja tiedosto ei saa sijaita verkkolevyllä. Mutta kyseinen tiedosto pitää muistaa kopioida omaan kotihakemistoon.

Lisää mahdollinen salasana

Seuraa kopioinnin edistymistä. Mikäli postilaatikkosi on suuri (useita gigatavuja), saattaa kopion tekeminen kestää useita kymmeniä minuutteja. Tänä aikana sähköpostisi ei ole käytettävissä.

 

Muista tehdä .pst tiedostosta varmuuskopio kotihakemistoosi z:-levylle, sulje Outlook ennen tiedoston kopiointia. Älä ikinä käytä tai avaa verkkolevyllä olevaa arkisto-tiedostoa. Tiedosto tulee pitää siellä vain varmuuskopiona.


Kun olet varmistanut, että arkistotiedosto pitää sisällään kopion postilaatikosta, niin voit alkaa siivota postilaatikkoasi.

 

!!!! HUOMIO !!!!

Älä muokkaa arkiston sisältöä poistamalla tai muokkaamalla viestejä. Toimet voivat vaarantaa arkiston eheyden. Arkistoa ei saa ikinä käyttää verkkolevyltä, verkkolevylle saa ja tulee pitää ainoastaan varmuuskopiota arkistosta.

 

Outlook 2013 backup