Kahoot on selainpohjainen kysely- ja visailusovellus. Se on noussut suosioon etenkin kouluasteella, josta se on vähitellen levinnyt korkeakouluihin ja yrityselämään. 

Sovelluksen pedagogiikka perustuu pelillistämiseen. Kahootiin voi tehdä erilaisia monivalintakyselyjä. Opettajan lisäksi myös opiskelijat voivat tehdä visailuja. Valmiita kyselyjä voi myös kierrättää eri käyttäjäryhmille. Opiskelijat pystyvät käyttämään välinettä ilman, että siihen tarvitsee kirjautua. 

Kahoot toimii lukuisilla eri päätelaitteilla ja käyttöjärjestelmillä, mukaan lukien PC, iPhone, iPad, Android, Windows Phone ja Chromebook. d, Android, Chromebook, Windows Phone or PC, iPhone, iPod, Android, Chromebook, Windows Phone or PC

Osoite - Address

Kirjallisuutta - Literature

Videoita - Videos

Käyttökohteita - Targets of use

Käyttökokemuksia - User experiences

"Tein kurssin ensimmäisen opetuskerran päätteeksi lyhyen Kahoot-kyselyn oppilaille. Tiedustelin mm. mitkä vaikuttivat kurssin esittelyn perusteella kiinnostavimmilta aihepiireiltä ja mikä oli oppilaiden oma arvio osaamistasostaan eräitten ohjelmistojen osalta.  Kahoot on näköjään tuttu väline oppilaille (syksy 2018) ja vastaaminen tuntui piristävän päivän viimeisten oppituntien lopulla."Täydennys käyttöehtoihin

Sovelluksen käyttö Metropolian töihin on sallittu, jos henkilötiedon kerääminen rajoittuu ainoastaan "Kahoot-pelejä" ohjaavien, vapaaehtoisesti omat henkilötietonsa yhdysvaltalaiselle palveluntarjoajalle luovuttavien hostien Metropolia-sähköpostiosoitteisiin ja muihin perusluonteisiin henkilötietoihin.