Metropolian opiskelijat ja henkilökunta voivat tästä päivästä lähtien ladata Office-paketin (Office 365 Pro Plus) maksutta. Heillä on oikeus asentaa Office viidelle omalle laitteelle. Ohjelmat ovat saatavilla Windows- ja OSX-koneille sekä iPadeille.

Latausohjeet ovat Tietohallinnon sivustossa. Ennen Office-paketin lataamista opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen on hyväksyttävä Metropolian pilvipalveluehdot. Kirjautuminen lataussivustolle toimii noin kahden tunnin kuluttua pilvipalveluehtojen hyväksymisestä. Office on käytettävissä niin kauan kuin opiskelija on kirjoilla Metropoliassa tai henkilökunnan jäsen työsuhteessa Metropoliaan.

Mikä on Office-paketti (Office 365 Pro Plus)?

Office 365 Pro Plus on pöytätietokoneelle tai kannettavaan tietokoneeseen asennettava ohjelmisto, joka sisältää Word-, PowerPoint-, Excel-, Outlook-, OneNote-, Publisher-, Access- ja Lync-sovellukset. Se on käyttäjäpohjainen palvelu, jonka avulla Officea voi käyttää enintään viidellä PC- tai Mac-tietokoneella tai mobiililaitteella.

    Microsoft Word Microsoft PowerPoint Microsoft Excel Microsoft Outlook Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Access Microsoft Lync

  

Office Mobile Android-älypuhelimille

Android-älypuhelimille on tarjolla ilmainen Office mobile. Sen voi asentaa Play-kaupasta. Android-tablet-versio on tulossa myöhemmin.